Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ύστερα από την υπ. αριθ. 6203/7-10-2019 απόφαση της Αναπληρώτριας Δ/ντριας Α/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 142540/Δ5/ 13-09-2019 εγκύκλιο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 θα εορταστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» προτείνεται οι σχολικές μονάδες να υλοποιήσουν αθλητικές δράσεις (μεμονωμένα ή συνδυαστικά, εντός ή εκτός του σχολείου): αερόβιες κινητικές δραστηριότητες: βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός … ομαδικά -ατομικά αθλήματα: ποδόσφαιρο 5Χ5, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, …

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και λόγω έλλειψης γυμναστή στο σχολείο μας οι παραπάνω αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Άθλησης και Δημιουργίας «CALCETTO». Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που για κάποιο λόγο αδυνατούν οι γονείς να πληρώσουν το λεωφορείο και την είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο, θα φροντίσει το σχολείο να συμμετέχουν δωρεάν, αρκεί να υπάρχει συμληρωμένη η υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.

Δεν θα γίνουν μαθήματα εκείνη την ημέρα. Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα αφήσουν στο σχολείο την τσάντα τους την προηγούμενη ημέρα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  από καρδιάς τον το Τμήμα Παιδείας του Δ. Ρεθύμνης για την μόνωση και το βάψιμο εξωτερικά του μεσαίου κτιρίου μας, τον παλιό μας μαθητή και φοιτητή της αρχιτεκτονικής κ. Γιάννη Τρουλινό για την επιλογή των χρωμάτων και την επίβλεψη του έργου και τέλος, τον  Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας για την φύτευση των παρτεριών περιμετρικά του σχολείου.

 Με εκτίμηση

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής του σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη βδομάδα Δευτέρα 23 έως Παρασκεή 27 Σεπτεμβρίου οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ, και Δ θα σχολάσουν στις 13.15΄ και οι μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων  στις 12.25 πμ΄ την Δευτέρα έως την Πέμπτη και την Παρασκευή 13.15΄.

Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει μέχρι τις 4.00μμ. για όλους τους μαθητές που έχουν δηλώσει ότι θα το παρακολουθήσουν, όπως και το Τμήμα Πρωινής Υποδοχής.

 

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα16 Σεπτεμβρίου οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ, και Δ θα σχολάσουν στις 1.15μμ και οι μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων  στις 12.25 πμ΄ .

Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει μέχρι τις 3.00μμ. για όλους τους μαθητές που έχουν δηλώσει ότι θα το παρακολουθήσουν. 

 

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ