Αγαπητοί γονείς,

σας κοινοποιούμε για την ενημέρωσή σας, τις αρχές διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που μας έχει αποστείλει το ΥΠΑΙΘ.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ

Αγαπητοί γονείς του σχολείου μας,

σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 15/9 το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά το πρωινό πρόγραμμα μέχρι τις 13.15΄, το Τμήμα Πρωινής υποδοχής για τους μαθητές που έχουν εγγραφεί στο Ολοήμερο Τμήμα (07.00-08.00πμ) και το Ολοήμερο Τμήμα της Α΄ και Γ΄ τάξης, μέχρι τις 15.00. Από την Τετάρτη 16/9 θα λειτουργήσει και το 2ο Ολοήμερο Τμήμα της Β, Δ,Ε και ΣΤ και το τμήμα του Ολοημέρου της Α΄ και Γ΄ τάξης μέχρι τις 16.00. Αναλυτικές οδηγίες θα βείτε εδώ

Με εκτίμηση 

Ο Δ/ντής του σχολείου

Αλέκος Πεδιαδίτης

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε για το σχολικό έτος 2020-2021 την κατανομή των τμημάτων/τάξεων του σχολείου μας καθώς και των διδακτικών αντικειμένων, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

 

Αγαπητοί γονείς του σχολείου μας, 

τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 επιστρέφουμε στο σχολείο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία  και λαχτάρα τους μαθητές μας. Έχουμε φροντίσει, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές μας να επιστρέψουν στο σχολείο με ασφάλεια, που αποτελεί ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται η αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με βάση τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 14/9, ημέρα του αγιασμού, οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο κανονικά με τις τσάντες τους (θα μοιραστούν τα βιβλία) στις 8.15΄πμ. Ο αγιασμός σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας θα γίνει στις 11.15΄πμ, μόνο με μαθητές και θα σχολάσουν αμέσως μετά στις 11.45΄πμ, σύμφωνα με τη διευκρινιστική εγκύκλιο που ήρθε στα σχολεία μας σήμερα Παρασκευή 11/9, στις 13.00΄. Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους καινούριους μαθητές μας από μετεγγραφές, θα έρθουν με τη συνοδεία ενός μόνο γονέα από την είσοδο της Λ. Κουντουριώτη για να γίνει ο μοιρασμός των τάξεων και η γνωριμία με τις δασκάλες τους και τον δ/ντή του σχολείου. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας κατά του COVID 19 (υποχρεωτική μάσκα και αποστάσεις). 

Όλοι γενικά οι μαθητές του σχολείου θα πρέπει να φοράνε προστατευτική μάσκα, υποχρεωτικά.Η είσοδος των μαθητών των Β, Γ, Δ, Ε και ΣΤ΄ τάξεων για τη Δευτέρα 14/9 θα γίνει από την οδό Δημοκρατίας

Η επίδοση της βαθμολογίας του β’ και του γ’ τριμήνου, καθώς και οι τίτλοι προόδου/ τίτλοι σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει την ημέρα λήξης των μαθημάτων, Πέμπτη 25 ή Παρασκευή 26 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα που θα έχει μάθημα το υποτμήμα στο οποίο ανήκουν. Η επίδοση θα γίνει σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς τη φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Επισημαίνουμε πως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ημέρα λήξης των μαθημάτων, το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.