Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε την πρόθεση να βοηθήσουμε δάσκαλοι, μαθητές και γονείς:

Α. με τη συγκέντρωση χρημάτων, την περίπτωση του μικρού Νικόλα, 8 ετών, μαθητή σε σχολείο της Καστοριάς, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Για τον λόγο αυτό, κάνουμε έκκληση σε όλους σας να συνδράμετε με το υστέρημά σας για να μπορέσει ο μικρός Νικόλας να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του. Η συγκέντρωση του ποσού και η κατάθεση θα γίνει από το σχολείο μας (οι μαθητές μας θα τα μαζέψουν και οι ίδιοι θα τα καταθέσουν) σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

Β. με βιβλία λογοτεχνικά που έχετε διαβάσει, τη βιβλιοθήκη του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Βιβλία για παιδιά, νέους και ενήλικες, βιβλία που θα μπορέσουν να γεμίσουν δημιουργικά την ώρα των μικρών και μεγάλων ασθενών του Νοσοκομείου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε και στις δύο κοινωνικές δράσεις που οργανώνει το σχολείο μας, όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχετε δείξει έμπρακτα την ευαισθησία σας, σε παρόμοιες δράσεις

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας. Ακολουθεί η απόδειξη κατάθεσης 972,80€ για τον μικρό Νικόλα και τις επόμενες ημέρες θα παραδώσουμε τα λογοτεχνικά βιβλία που προσφέρατε στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Οι εγγραφές των μαθητών που γεννήθηκαν το 2012 ξεκινούν στις 2 Μαΐου  και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 (Φ.6/65742/Δ1/25-4-2018)Φ.6/65742/Δ1/25-4-2018)

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Συμπλήρωση αίτησης (χορηγείται από τη διεύθυνση του σχολείου)

2. Βεβαίωση φοίτησης σε νηπιαγωγείο

3. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας, για έλεγχο των απαιτούμενων εμβολίων.

Μετά την καταπληκτική 1η έκθεση μαγιάτικου στεφανιού, πέρυσι, συνεχίζετε και φέτος η παράδοση. Την Τετάρτη 2 του Μάη, φέρνουμε τα μαγιάτικα στεφάνια μας, με λουλούδια και πολύ πολλή φαντασία και τα εκθέτουμε στην πρόσοψη του παλιού κτιρίου του σχολείου μας

 

Αγαπητοί γονείς της Στ΄ τάξης,

σας παραθέτουμε την εγκύκλιο του ΥΠΕΘ για την εισαγωγή των μαθητων στα Μουσικά Γυμνάσια, για το σχολικό έτος 2018-2019.

"Λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Γυμνασίων» (Β΄ 1371) σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων.
Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) για το σχολικό έτος 2018-2019, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους (σύμφωνα με τα συνημμένα) από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2018. Οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ http://depps.minedu.gov.gr έχει δημοσιευθεί η ΥΑ με θέμα η Εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-19. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων έχει ορισθεί η 30η Απριλίου 2018.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ