Η επίδοση της βαθμολογίας του β’ και του γ’ τριμήνου, καθώς και οι τίτλοι προόδου/ τίτλοι σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει την ημέρα λήξης των μαθημάτων, Πέμπτη 25 ή Παρασκευή 26 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα που θα έχει μάθημα το υποτμήμα στο οποίο ανήκουν. Η επίδοση θα γίνει σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς τη φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

 Επισημαίνουμε πως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ημέρα λήξης των μαθημάτων, το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.

Για τους/τις μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του β’ και γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες την Παρασκευή 26 Ιουνίου από τις 13.15 έως και τις 14.00 ή τη Δευτέρα 29 Ιουνίου από 8.00-9.00 π.μ. στο Γραφείο του Δ/ντή.

Αποχαιρετισμός τελειόφοιτων. Την Παρασκευή 26/6/2020, στις 8.30-9.30μμ(ώρα προσέλευσης 8.00΄μμ) στην αυλή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για να αποχαιρετήσουμε τους/τις τελειόφοιτους/ες μαθητές/τριες του σχολείου μας. Ζητάμε συγγνώμη από τους γονείς των παιδιών της Στ΄ τάξης, που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Θα έρθουν, αυστηρά, μόνο τα παιδιά, προκειμένου να μπορέσουμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο ασφαλείας του ΕΟΔΥ. Μπορεί η εκδήλωση, φέτος, να είναι διαφορετική από άλλες χρονιές έχουμε όμως τη διάθεση, με τα μέσα που μας επιτρέπονται, να θυμηθούμε στιγμές από τη σχολική ζωή, να κινητοποιήσουμε το συναίσθημα και να περάσουμε μηνύματα. Μπορεί να καλύψουμε το πρόσωπό μας με την μάσκα προστασίας¹ που ράψαμε και τυπώσαμε ειδικά για τη μέρα της αποφοίτησης θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα της προσωπικής ευθύνης, όμως δεν καλύπτουμε τη διάθεση, την αισιοδοξία και δίνουμε υπόσχεση ότι θα δουλέψουμε για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο. 

Από τη δ/νση του σχολείου

¹ Παρακαλούμε η μάσκα προστασίας να πλυθεί, να σιδερωθεί και να τη φοράνε τα παιδιά στην εκδήλωση.

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι όσοι/ες επιθυμείτε να γράψετε το παιδί σας στο Ολοήμερο Τμήμα του Σχολείου μας (13.15΄- 15.00΄ ή 16.00΄) θα πρέπει, άμεσα, μέχρι την Παρασκευή 19-6-2020, να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στο https://kamaraki.gr/olt ή έντυπα (καθημερινά, μετά τις 1.15μμ-9.00μμ στην κα. Αμαλία)

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 επιστρέφουμε στο σχολείο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία  και λαχτάρα τους μαθητές μας στο σχολείο. Έχουμε φροντίσει, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές μας να επιστρέψουν στο σχολείο με ασφάλεια, που αποτελεί ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται η αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με βάση τα παραπάνω σας γνωστοποιούμε τον σχεδιασμό και τις ενέργειες που έχει κάνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ και σας παρακαλούμε να τις διαβάσετε με προσοχή.

Οι νέες συνθήκες διαμορφώνουν μια νέα και διαφορετική καθημερινότητα στα σχολεία που μας αφορά όλους (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς). Καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σε αυτήν, ώστε η επάνοδος των μαθητών στο σχολείο να καταστεί πιο ομαλή. Συζητήστε με τα παιδιά σας για τις καινούριες συνθήκες που θα συναντήσουν στο σχολείο και βοηθήστε τα να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη στήριξή σας μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα κατά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μαζί θα τα καταφέρουμε και τώρα

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κρατάμε ασφαλή τα παιδιά μας

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την επαναλειτουργία του σχολείου από 1/6 έως 26/6/2020 .pdf 

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Αλέκος Πεδιαδίτης

Οι γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να εισαχθούν στο Πειραματικό Γυμνάσιο Παν/μίου Κρήτης το σχολικό έτος 2020-2021 καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr (στην διαδρομή Εκπαίδευση/Εγγραφή σε σχολείο/Εγγραφή σε Πρότυπο / Πειραματικό σχολείο) από τις 12 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2020. Διευκρινίζεται ότι η επιλογή των μαθητών/-τριών στο Πειραματικό Γυμνάσιο θα γίνει με κλήρωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Από τη Δ/νση του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

όπως ήδη έχετε πληροφορηθεί, τα σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης μετά από δυόμισι περίπου, μήνες ξεκινούν την επαναλειτουργία τους τη Δευτέρα 1 Ιουνίου μέχρι και στις 26 Ιουνίου 2020. Καθαρίζουμε και αναδιοργανωνόμαστε προκειμένου να υποδεχθούμε ξανά τα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου.

Τα περιμένουμε με ανυπομονησία και λαχτάρα. Μας λείψανε και τους λείψαμε.

Προσπαθήσαμε οργανωμένα το προηγούμενο διάστημα, κατά την περίοδο της καραντίνας, μέσω της ασύγχρονης και της σύγχρονης εκπαίδευσης οι μαθητές μας να μην χάσουν την επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και τα διδακτικά αντικείμενα. Δουλέψαμε πολύ, κουραστήκαμε, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, σε πρωτόγνωρες για όλους καταστάσεις και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, στο βαθμό πάντα του εφικτού.