Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5-10-2018 και ώρα 10.00΄πμ  θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, σύμφωνα με την Υ.Α. Φ.10/ΦΜ/151306/Δ1/13-09-2017 που ορίζει την παρακάτω  διαδικασία:

Οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι/ες κατάθεσης στεφάνων επιλέγονται με κλήρωση.

Στις σχολικές μονάδες με λειτουργία τριών (3) ή περισσοτέρων τμημάτων στη ΣΤ΄ τάξη, σημαιοφόροι ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.

Με βάση τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) που ισχύει από την 25η Μάϊου 2018, το 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, σας ενημερώνει πως χρησιμοποιεί την λίστα αποδεκτών των e-mails του αποκλειστικά και μόνο, για ενημέρωση των δράσεων του ή για επικοινωνία πάνω σε θέματα που αφορούν την σχολική μας κοινότητα.

Τα στοιχεία των αποδεκτών δεν διατίθενται σε τρίτους και παραμένουν αποκλειστικά μόνο για χρήση από το σχολείο μας.

Αν ωστόσο δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ή αλληλογραφία από εμάς, παρακαλούμε εντός 3 ημερών, να μας αποστείλετε απαντητικό μήνυμα στο παρόν e-mail με την ένδειξη «Διαγραφή», ώστε να σας αφαιρέσουμε από τη σχετική λίστα αποδεκτών μας.

Με εκτίμηση

Σχολική Κοινότητα 2ου Δ.Σ. Ρεθύμνου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων θα σχολάσουν στις 11.30΄ .

Την Πέμπτη 13/9 και την Παρασκευή  14/9 όλες οι τάξεις θα σχολάσουν στις 12.25΄. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει τις παραπάνω ημέρες.

Τη Δευτέρα 17/9 ξεκινάει η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος.


ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων θα σχολάνε  στις 13.15΄  και θα λειτουργήσει κανονικά το Πρωινό Τμήμα (7.00-8.00) και το Ολοήμερο Τμήμα  (13.15- 16.00). 


ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Από την 3 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το σχολείο θα παραμένει ανοικτό κατά τις ώρες 08.00-14.00 για τη διευθέτηση κάθε ζητήματος που αφορά τους μαθητές και τη φοίτησή τους.

Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00΄πμ. Τα παιδιά θα έρθουν χωρίς τσάντες. Θα αποχωρήσουν αμέσως μετά τον αγιασμό, εκτός από τα παιδιά της Α΄ τάξης και τα παιδιά που έχουν έρθει με μετεγγραφή από άλλο σχολείο, τα οποία μαζί με τους γονείς τους θα μείνουν για 30 λεπτά περίπου.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ