Η τεράστια αροκάρια είναι πλέον ντυμένη χριστουγεννιάτικα με πολύχρωμο αστέρι ... αλλά δε βολεύει για selfie, τυχεροί μόνο όσοι ριψοκίνδυνοι ανέβηκαν ως την κορυφή.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί αυτήν την Κυριακή 16/12 μετά τις 15:00 μμ φτιάχνουμε την φάτνη ... και τη φάτνη πάνω σε βουνό .... από ρούχα παλιά ρούχα προς ανακύκλωση για να πετύχουμε το αζιμούθιο με το αστέρι.

Έχουμε καλέσει και τους φίλους αστρονομίας Κρήτης με τα τηλεσκόπια τους για αστροπαρατήρηση ώστε να σιγουρευτούμε ότι έχουμε τοποθετήσει το σωστό αστέρι.

Θα φτιάξουμε αστρικά μπισκοτάκια, θα έχουμε ζεστή σοκολάτα για τα γλυκύτατα παιδιά μας και φρέσκο χυμό για τους συνταξιδιώτες γονείς από τους πορτοκαλεώνες του σχολείου μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν ως άλλοι μάγοι να φέρετε τα δώρα σας .... ρούχα δηλαδή που δεν χρειάζεστε δείχνοντας την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Φέρτε και κατιτίς για τον μπουφέ....... να φύγει η ξινίλα των πορτοκαλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook του Συγγόγου Γονέων  https://www.facebook.com/stokamaraki/ και στον ιστοχώρο του σχολείου μας www.kamaraki.gr

Αγαπητοί μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, με την αρθμ. 15060/07-02-2018 απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ τάξης όλων των δημοτικών σχολείων του νομού Ρεθύμνου θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Νέο διδακτικό υλικό Μαθηματικών Ε΄ δημοτικού –Διδακτικές προεκτάσεις», στο Δημ. Σχολείο Άδελε Ρεθύμνου, από 8:00 έως 14:00

Δεν θα γίνουν μαθήματα για την Ε΄ τάξη εκείνη την ημέρα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, ημέρα εορτής της Αγίας Βαρβάρας, Πολιούχου της πόλης μας, θα έχουν αργία όλες οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται εντός της πόλεως του Ρεθύμνου

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την  Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 13.15΄-14.00΄θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας Α΄ τριμήνου στους γονείς, από τους δασκάλους/ες των τάξεων, σύμφωνα με οδηγίες της Φ.7Α/ΦΜ/212191/Δ1/4-12-2017, εγκύκλιο του ΥΠΕΘ.
Για συζήτηση και αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο του παιδιού σας αξιοποιείστε τις εβδομαδιαίες ώρες συνεργασίας των δασκάλων και εκπ/κών ειδικοτήτων του σχολείου μας. Οι ώρες συνεργασίας έχουν ανακοινωθεί γραπτώς στα παιδιά και υπάρχουν αναρτημένες στο διαδικτυακό χώρο του σχολείου μας
Το Ολοήμερο Τμήμα του σχολείου μας θα λειτουργήσει κανονικά

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο σχολείο μας θα γίνουν παρουσιάσεις, δράσεις και θεατρική παράσταση από τη ΣΤ1 τάξη, για τη Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Θα ακολουθήσει Συνεδρίαση του Σχολικού Συμβουλίου (Συλλόγος διδασκόντων + Σύλλογος Γονέων), στις 10.00΄.

Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει.

Τα παιδιά θα σχολάσουν στις 09.40΄.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ