Η τεράστια αροκάρια είναι πλέον ντυμένη χριστουγεννιάτικα με πολύχρωμο αστέρι ... αλλά δε βολεύει για selfie, τυχεροί μόνο όσοι ριψοκίνδυνοι ανέβηκαν ως την κορυφή.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί αυτήν την Κυριακή 16/12 μετά τις 15:00 μμ φτιάχνουμε την φάτνη ... και τη φάτνη πάνω σε βουνό .... από ρούχα παλιά ρούχα προς ανακύκλωση για να πετύχουμε το αζιμούθιο με το αστέρι.

Έχουμε καλέσει και τους φίλους αστρονομίας Κρήτης με τα τηλεσκόπια τους για αστροπαρατήρηση ώστε να σιγουρευτούμε ότι έχουμε τοποθετήσει το σωστό αστέρι.

Θα φτιάξουμε αστρικά μπισκοτάκια, θα έχουμε ζεστή σοκολάτα για τα γλυκύτατα παιδιά μας και φρέσκο χυμό για τους συνταξιδιώτες γονείς από τους πορτοκαλεώνες του σχολείου μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν ως άλλοι μάγοι να φέρετε τα δώρα σας .... ρούχα δηλαδή που δεν χρειάζεστε δείχνοντας την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Φέρτε και κατιτίς για τον μπουφέ....... να φύγει η ξινίλα των πορτοκαλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook του Συγγόγου Γονέων  https://www.facebook.com/stokamaraki/ και στον ιστοχώρο του σχολείου μας www.kamaraki.gr