Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 142540/Δ5/ 13-09-2019 εγκύκλιο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 θα εορταστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» προτείνεται οι σχολικές μονάδες να υλοποιήσουν αθλητικές δράσεις (μεμονωμένα ή συνδυαστικά, εντός ή εκτός του σχολείου): αερόβιες κινητικές δραστηριότητες: βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός … ομαδικά -ατομικά αθλήματα: ποδόσφαιρο 5Χ5, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, …

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και λόγω έλλειψης γυμναστή στο σχολείο μας οι παραπάνω αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Άθλησης και Δημιουργίας «CALCETTO». Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που για κάποιο λόγο αδυνατούν οι γονείς να πληρώσουν το λεωφορείο και την είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο, θα φροντίσει το σχολείο να συμμετέχουν δωρεάν, αρκεί να υπάρχει συμληρωμένη η υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.

Δεν θα γίνουν μαθήματα εκείνη την ημέρα. Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα αφήσουν στο σχολείο την τσάντα τους την προηγούμενη ημέρα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ