Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 23ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού που διοργάνωσαν φέτος οι "Μπουμπούνες", συγχαρητήρια και στις ομάδες του σχολείου μας που έπαιξαν με ήθος και ευχαριστήθηκαν την πολύ ωραία οργάνωσή του. Πολλά όμως συγχαρητήρια και στην ομάδα ZODIACS, που αν και ήταν η πρώτη τους φορά που επαιζαν, τα κατάφεραν εξαιρετικά. Η ομάδα είχε μαθητές από τα Ε1  και Ε2 τμήματα του σχολείου μας που δούλεψαν, προετοιμάστηκαν, διάβασαν, έκαναν πολλές βόλτες στην Παλιά Πόλη, γνώρισαν την τοπική ιστορία και κέρδισαν τον Κρυμένο Θησαυρό. Συγχαρητήρια και στον συνοδό τους, γονέα του σχολείου μας, κ. Μάνο Παλαφούτη, που φρόντισε να τους οργανώσει και να τους προετοιμάσει, όπως φάνηκε εξαιρετικά, για το Κυνήγι.

Όλοι η Σχολική Κοινότητα του 2ου Δ.Σ.Ρεθύμνου είναι περήφανη για τον τρόπο που έπαιξαν οι ομάδες μας, το ήθος και την ευγένεια που παρουσίασαν. Ιδιαίτερα, είμαστε περήφανοι για την νικήτρια ομάδα που έφερε τον θησαυρό, μετά από 4 χρόνια, στο σχολείο μας και πάλι. 

Κλείνοντας, θα σημειώσω τα λόγια του Γιώργου Κ., μαθητή της Ε1 τάξης από την συνέντευξη στον Τeam fm αμέσως μετά το Κυνήγι Θησαυρού "...στην αρχή μαλώσαμε, δεν ξέραμε, γκρινιάζαμε και δεν τα πηγαίναμε καλά. Μετά όμως κάτσαμε κάτω και είπαμε ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να τα βρούμε να ξαναγίνουμε ομάδα. Το κάναμε και πήραμε τον Θησαυρό" , επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας στην ομάδα και ότι μπορεί πολλές φορές να δυσκολευόμαστε στην αρχή, στη διαμόρφωσή της, όμως δεν πρέπει το βάζουμε κάτω, με προσπάθεια και θέληση μπορούμε να βιώσουμε τα οφέλη της.

Αλέκος Πεδιαδίτης

Δ/ντής του Σχολείου

Εφημερίδα, Κρητική Επιθεώρηση

Εφημερίδα, Κρητική Επιθεώρηση

Εφημερίδα, Κρητική Επιθεώρηση

Ομάδα  "Μπουμπούνες"