Η επίδοση της βαθμολογίας του β’ και του γ’ τριμήνου, καθώς και οι τίτλοι προόδου/ τίτλοι σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει την ημέρα λήξης των μαθημάτων, Πέμπτη 25 ή Παρασκευή 26 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα που θα έχει μάθημα το υποτμήμα στο οποίο ανήκουν. Η επίδοση θα γίνει σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς τη φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Επισημαίνουμε πως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ημέρα λήξης των μαθημάτων, το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.

Για τους/τις μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του β’ και γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες την Παρασκευή 26 Ιουνίου από τις 13.15 έως και τις 14.00 ή τη Δευτέρα 29 Ιουνίου από 8.00-9.00 π.μ. στο Γραφείο του Δ/ντή.

Αποχαιρετισμός τελειόφοιτων. Την Παρασκευή 26/6/2020, στις 8.30-9.30μμ(ώρα προσέλευσης 8.00΄μμ) στην αυλή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για να αποχαιρετήσουμε τους/τις τελειόφοιτους/ες μαθητές/τριες του σχολείου μας. Ζητάμε συγγνώμη από τους γονείς των παιδιών της Στ΄ τάξης, που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Θα έρθουν, αυστηρά, μόνο τα παιδιά, προκειμένου να μπορέσουμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο ασφαλείας του ΕΟΔΥ. Μπορεί η εκδήλωση, φέτος, να είναι διαφορετική από άλλες χρονιές έχουμε όμως τη διάθεση, με τα μέσα που μας επιτρέπονται, να θυμηθούμε στιγμές από τη σχολική ζωή, να κινητοποιήσουμε το συναίσθημα και να περάσουμε μηνύματα. Μπορεί να καλύψουμε το πρόσωπό μας με την μάσκα προστασίας¹ που ράψαμε και τυπώσαμε ειδικά για τη μέρα της αποφοίτησης θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα της προσωπικής ευθύνης, όμως δεν καλύπτουμε τη διάθεση, την αισιοδοξία και δίνουμε υπόσχεση ότι θα δουλέψουμε για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο. 

Από τη δ/νση του σχολείου

¹ Παρακαλούμε η μάσκα προστασίας να πλυθεί, να σιδερωθεί και να τη φοράνε τα παιδιά στην εκδήλωση.