Αγαπητοί γονείς του σχολείου μας, 

τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 επιστρέφουμε στο σχολείο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία  και λαχτάρα τους μαθητές μας. Έχουμε φροντίσει, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές μας να επιστρέψουν στο σχολείο με ασφάλεια, που αποτελεί ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται η αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με βάση τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 14/9, ημέρα του αγιασμού, οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο κανονικά με τις τσάντες τους (θα μοιραστούν τα βιβλία) στις 8.15΄πμ. Ο αγιασμός σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας θα γίνει στις 11.15΄πμ, μόνο με μαθητές και θα σχολάσουν αμέσως μετά στις 11.45΄πμ, σύμφωνα με τη διευκρινιστική εγκύκλιο που ήρθε στα σχολεία μας σήμερα Παρασκευή 11/9, στις 13.00΄. Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξης και τους καινούριους μαθητές μας από μετεγγραφές, θα έρθουν με τη συνοδεία ενός μόνο γονέα από την είσοδο της Λ. Κουντουριώτη για να γίνει ο μοιρασμός των τάξεων και η γνωριμία με τις δασκάλες τους και τον δ/ντή του σχολείου. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας κατά του COVID 19 (υποχρεωτική μάσκα και αποστάσεις). 

Όλοι γενικά οι μαθητές του σχολείου θα πρέπει να φοράνε προστατευτική μάσκα, υποχρεωτικά.Η είσοδος των μαθητών των Β, Γ, Δ, Ε και ΣΤ΄ τάξεων για τη Δευτέρα 14/9 θα γίνει από την οδό Δημοκρατίας

Είναι πολύ σημαντικό με την έναρξη της φετινής χρονιάς να είμαστε ενημερωμένοι για το πώς θα λειτουργήσουμε σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρακαλούμε θερμά να διαβάσετε πολύ προσεχτικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα Δημοτικά Σχολεία πατώντας τον σύνδεσμο.

Συμπληρωματικά για την ενημέρωσή σας από τον ΕΟΔΥ:

- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ: Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ: Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάς!Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάς!

- ΟΔΗΓΙΕΣ για τη χρήση της μάσκας προς τους μαθητές

Αναλυτικές οδηγίες και προσαρμοσμένες για το σχολείο μας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συνδεδεμένοι. Μείνετε ασφαλείς.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις αποστάσεις και στον εξωτερικό χώρο του σχολείου. Σε περίπτωση συνωστισμού, παρακαλούμε να φοράτε τις μάσκες σας

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας

Ο δ/ντής

Αλέκος Πεδιαδίτης