Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου. Αποκριάτικη γιορτή του σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθούν δράσεις με αφορμή τις Απόκριες. Τα παιδιά δεν θα έχουν μαζί τους τσάντες και μπορούν να έρθουν ντυμένα με αποκριάτικες στολές. Προγραμματίζονται:

Κυνήγι θησαυρού για τους μαθητές των Δ΄- Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, κατασκευή χαρταετού με τη βοήθεια των προσκόπων για όλες τις τάξεις, εικαστικό εργαστήρι, κατασκευή και σύνθεση φιγούρας αρλεκίνου από τα παιδιά Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων, με θέμα, «Η σιωπή δεν σταματά τη βία. Μη φοβάσαι μίλα»,

παιχνίδια στην αυλή για όλα τα παιδιά (Ουρίτσες, πάτα το μπαλόνι, τρέχω και τρώω λουκουμάκι, άπλωσε το γράμμα, σπάω το μπαλόνι,περνώ από τη διώρυγα, ξαναγύρνα στη θέση σου, κινέζικη σκυταλοδρομία, φάε την καραμελίτσα σου, εργατικά μυρμήγκια, πρόσεξε την μπάλα, οι αυτοκόλλητοι, μπόινγκ-μπόινγκ, σακουλοδρομίες, μέντα-μέντα, ούτε σταγόνα κάτω, το κεφάλι του κλόουν). Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου θα είναι μαζί μας, αρωγός και θα φροντίσει όπως κάθε χρόνο να ψήσει σουβλάκια, δωρεάν, για όλα τα παιδιά. Όποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να έρθει στο σχολείο μετά τις 12. 30΄ για να παίξουμε, να χορέψουμε και να γιορτάσουμε μαζί τις Απόκριες.

Το πρόγραμμα του σχολείου τελειώνει κανονικά στις 14.00΄.

Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει, επίσης, κανονικά.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

{edocs}kinigi_2015.pdf,100%,600{/edocs}

 

{edocs}kinigi_2015_odigies2.pdf,100%,600{/edocs}


Εκτύπωση   Email