Ας παίξουμε ... όπως παλιά

Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε σ'  ένα ταξίδι αναμνήσεων και συναισθημάτων, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 19.30΄, στην αυλή του σχολείου μας,  στην τελική γιορτή που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά μας με τους/τις δασκάλους/ες τους "Ας παίξουμε... όπως παλιά". Συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του σχολείου.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Συζητάμε … για τη σχέση Παιδιών – Γονέων – Δασκάλων

Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017  στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, στις 6.30΄μμ, όπου  "Συζητάμε …  για τη σχέση Παιδιών – Γονέων – Δασκάλων", καλεσμένη στη συζήτηση και απαντάει στα ερωτήματά μας η κα. Ελένη Παπαδάκη-Μιχαηλίδη, Ψυχολόγος, Καθηγήτρια του ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρώτη Έκθεση Μαγιάτικου στεφανιού

Το σχολείο μας γέμισε χρώμα και μυρωδιές, γέμισε άνοιξη.

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι/ες του σχολείου μας την Τρίτη 2 Μαΐου γέμισαν το σχολείο με μαγιάτικα στεφάνια, δημιουργώντας έτσι την 1η έκθεση Μαγιάτικου Στεφανιού. 

Μπράβο στα παιδιά μας και στους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

(ακολουθούν φωτογραφίες από την έκθεση)

Φυτέψαμε τα λαχανικά μας και φέτος

Λίγο καθυστερημένα αλλά την Πέμπτη  11 του Μάη, επιτέλους, φυτέψαμε τα λαχανικά μας. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Cretan Kings Assist και τη δράση τους «Κηπουρέματα» που μας χορήγησε 6, ακόμα, ξύλινα παρτέρια (σύνολο 8 παρτέρια), το χώμα τους και φυτώρια, αλλά και τον Σύλλογο γονέων μας και ιδιαίτερα τον κ. Νταγκουνάκη Γιώργο, γεωπόνο, γραμματέα του συλλόγου, που μας έφερε πολλά φυτά και μας βοήθησε στην φύτευσή τους, καταφέραμε και φέτος να φυτέψουμε τα λαχανικά μας. Τα παρτέρια έχουν υιοθετηθεί και φροντίζονται από διάφορα τμήματα του σχολείου μας και τη σοδειά τους, όταν με το καλό την έχουμε, θα την προσφέρουμε σε δομές αλληλεγγύης και συσσίτια της πόλης μας.

Μπραβο σας παιδιά και καλή σοδειά

(ακολουθούν φωτογραφίες από τη δράση)

Ένας Ολυμπιονίκης στο σχολείο μας

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στις 10.30΄πμ., θα επισκεφτεί το σχολείο μας ο Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Αλέξανδρος Νικολαϊδης και θα μιλήσει στα παιδιά μας για τα ολυμπιακά ιδεώδη. Το σχολείο μας έχει επιλέξει και ετοιμάσει δράσεις σχετικές με το ευ αγωνίζεσθαι (fair play) και το σεβασμό (respect). Παράλληλα, θα τιμήσει και τον Ολυμπιονίκη για την προσφορά του με δρώμενο και τιμητική πλακέτα κατασκευασμένη από τα παιδιά του Α2 και τη δασκάλα τους την κα. Φιλιώ.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ