Στο πλαίσιο του μαθήματοςτης Μουσικής Αγωγής οι μαθητές του Γ1 με την δασκάλα τους την κα. Ράνια και τον δάσκαλο Μουσικής κ Μπάμπη επισκέφτηκαν εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων στο Ρέθυμνο προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραδοσιακή τέχνη της κατασκευής μουσικών οργάνων.

ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, στο πλαίσιο του μαθήματος Μουσικής, οι μαθητές της ΣΤ2 τάξης του σχολείου μας με τη δασκάλα τους κ. Δώρα και τον δάσκαλο μουσική μας κ. Μπάμπη, θα συμμετέχουν ζωντανά στην εκπομπή του Team FM "Πρώτη Γραμμή" στις 9.30΄πμ.

Παράλληλα, θα ηχογραφήσουν μικρά ραδιοφωνικά μηνύματα ευαισθητοποίησης για την διαφορετικότητα, τον σεβασμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού θα προβληθεί ταινία για τους μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων από τον μουσικό του σχολείου μας κ. Μπάμπη με τίτλο "Millions".

Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα γίνουν διάφορες δράσεις από τους μαθητές του σχολείου μας που έχουν σχέση με αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση, αλληλοβοήθεια και αγάπη.

Προσφορά φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγύης,

προσφορά τροφίμων στον Ερυθρό Σταυρό,

προσφορά xρημάτων στην Actionaid 

προσφορά χρημάτων στην Unicef.

Στο πλαίσιο αυτό θα προβληθεί και η ταινία "Joulutarina" (μια χριστουγιεννιάτικη ιστορία)

Τη μέρα αυτή, το 1989, υπογράφτηκε από τα κράτη-μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Η Σύμβαση αυτή είναι ο πρώτος παγκόσμιος νομικά δεσμευτικός κανόνας για τα δικαιώματα, που όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως πρέπει να απολαμβάνουν. Δικαιώματα στην υγεία, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία,