Ευχαριστούμε από καρδιάς

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,  για την προσφορά ενός προτζέκτορα για τις ανάγκες διδασκαλίας του Γ3. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά γονέα του σχολείου μας για την προσφορα ενός ακόμα προτζέκτορα για τις ανάγκες της διδασκαλίας στο Δ3,  4 καρεκλών επισκέπτη και ενός πίνακα μαρκαδόρου.

Είναι πολύ σημαντικό που σας έχουμε δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής  του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Αντωνίου Ανδρέα, φαρμακοποιό, γονέα του σχολείου μας,  για την προσφορά 50 δοχείων αντισηπτικού διαλύματος του ενός λίτρου και 17 κάδων απορριμμάτων με καπάκι και ποδοπέταλο για τις αίθουσες του σχολείου.

Είναι πολύ σημαντικό για μας στη «δύσκολη» εποχή που περνάμε να δεχόμαστε τέτοιου είδους χειρονομίες προσφοράς και αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι, ο δ/ντής  και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

Ευχαριστήριο προς το Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης  ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ρεθύμνης και ιδιαίτερα το Τμήμα Παιδείας και την Αντιδήμαρχο κα. Άννα Ελευθεριάδου, που κατά τη διάρκεια της καραντίνας, φρόντισαν να βαφτεί εξωτερικά, όλο το νέο κτίριο του σχολείου μας

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κουδουναράκη Λεωνίδα, φαρμακοποιό, γονέα του σχολείου μας για τη δωρεά θερμομέτρου ανέπαφης μέτρησης με υπέρυθρες ακτίνες.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι, ο δ/ντής  και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια της Ανοιχτής Σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου «Παντελής Πρεβελάκης» η οποία είναι ενταγμένη στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών. Η δημιουργία της βιβλιοθήκης αποτελεί ένα εγχείρημα συλλογικής πολυεπίπεδης προσπάθειας και καλής συνεργασίας ανάμεσα σε μαθητές, δασκάλους, γονείς, φίλους του σχολείου και της κοινότητας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Στέλλα Σταματάκη, γονέα του σχολείου μας, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και μας βοηθάει και αυτή την φορά χρηματοδότησε το κόστος κατασκευής της βιβλιοθήκης μας στη μνήμη του πατέρα της, Κων/νου Σταματάκη.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την  κ. Άννα Γαλλιάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου, τον  κ. Γιώργο Κορνιλάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αλλαγή όλων των κουρτινών του αμφιθεάτρου, τον κ. Γιώργο Μπαρμπούνη, φίλο του σχολείου, για την προσφορά της εργασίας του στην κατασκευή των γυψοσανίδων της βιβλιοθήκης, αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει όλα τα χρόνια στο σχολείο αφιλοκερδώς, και τον κ. Δαρδάλη Σταύρο, γονέα του σχολείου, για την προσφορά μαξιλαριών στο χώρο του αμφιθεάτρου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Παιδείας του Δ. Ρεθύμνης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργαλή  για την ανακαίνιση του χώρου του αμφιθεάτρου, βάψιμο τοίχων και ηλεκτρολογικές εργασίες που έγιναν.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής  του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.