Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  παλιούς μαθητές του 2ου Δ.Σ. Ρεθύμνου (Καμαράκι), απόφοιτους του 1970, οι οποίοι δώρισαν στο σχολείο μας ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 635€. Τον υπολογιστή μάς τον παρέδωσε επιτροπή των παλιών μαθητών: κ. Αποστολάκης Μιχάλης, κ. Κουταλάς Μάρκος, κ. Κόνιας Θοδωρής και κα. Λαγουδάκη Ελένη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

 Με εκτίμηση

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής του σχολείου

Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου ευχαριστούν θερμά τους γονείς του σχολείου μας για τη θερμή συμμετοχή τους στο παζάρι του σχολείου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου όπου συγκεντρώθηκαν 1267,4€ για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος. Το φωτοτυπικό μηχάνημα, που είχε μεγάλη ανάγκη το σχολείο μας, αγοράστηκε με την συνδρομή 208,6€, ακόμα, του Συλλόγου Γονέων. Φάνηκε ξεκάθαρα πως όταν είμαστε όλοι ενωμένοι σε κοινούς στόχους (μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς) είναι βέβαιη η πραγματοποίησή τους.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς

 Με εκτίμηση

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής του σχολείου

Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας και ιδιαίτερα τους κ.κ.  Νταγκουνάκη Γιώργο, Αγγελάκη Γιάννη, Γαλάνη Μανούσο, και Φραγκίσκο Μπαξεβάνη που βοήθησαν στο κλάδεμα των οπορωφόρων δέντρων που βρίσκονται στην βόρεια πλευρά του σχολείου μας. Μας έδωσαν όμως και την υπόσχεση ότι την άνοιξη θα έρθουν ξανά να τα περιποιηθούν με περισσότερη λεπτομέρεια.

 

Με εκτίμηση

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής του σχολείου

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, που εξέφρασαν τις επιθυμίες τους σχετικά με την αποκριάτικη γιορτή. Καταφέραμε να ικανοποιήσουμε μερικές από αυτές. Την επόμενη φορά φιλοδοξούμε να ικανοποιήσουμε περισσότερες, δουλεύουμε γι αυτό με επιμονή, αποφασιστικότητα αλλά και με την βοήθεια και συμμετοχή λίγων γονέων, για την οργάνωση και υλοποίηση δράσεων του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς αλλά κυρίως τους γονείς που προθυμοποιήθηκαν να βοήθησαν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας στην επιτυχία της γιορτής.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  την ALFHA BANK Ρεθύμνου, για την ευγενική χορηγία δύο (2) μεταχειρισμένων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο σχολείο μας

 

Με εκτίμηση

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής του σχολείου