syllogosgoneon

Η σύνθεση του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (kamarakiparents@gmail.com) με θητεία τα σχολ. έτη 2016-2017 και 2017-2018 έχει ως εξής:

 

Καψαλάκης Κων/νος, Πρόεδρος

kkapsal@teemail.gr

 

Αρχοντάκης Ζαχαρίας, Αντιπρόεδρος

zarchont@gmail.com

 

Νταγκουνάκης Γιώργος, Ταμίας

gntagou@gmail.com

 

Καλογεράκη Βέρα, Γραμματέας

ver621991@gmail.com

 
 

Δαφέρμου Σοφία, Μέλος

sophiadafermou@gmail.com

 

Ρεράκης Αλεξάνδρος, Μέλος

rerakalex@gmail.com

   

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του εργαστηρίου στολιδιών για την αροκάρια, που θα γίνει Σάββατο 1/12 ώρα 15:30 με 19:30 και Κυριακή 2/12 ώρα 12:30 με 14:30, θα θέλαμε, εκτός από την παρουσία σας, να ζητήσουμε να φέρετε μέχρι την Παρασκευή 30/11,  ότι από τα παρακάτω μπορείτε :

  • Παλαιά στολίδια
  • Άδεια κουτάκια από αναψυκτικά ή μπύρες
  • Άδεια μπουκάλια πλαστικά, μικρά ή μεγάλα
  • Άδειες χάρτινες συσκευασίες γάλατος, χυμών  κλπ (καθαρά)
  • Παλιές εφημερίδες και περιοδικά

Αναζητώντας το άστρο των Χριστουγέννων ….. θέλουμε να στολίσουμε χριστουγεννιάτικα την αροκάρια (εκείνο το τεράστιο δέντρο αριστερά από την κεντρική είσοδο του σχολείου μας) και θέλουμε να το κάνουμε την Κυριακή 2/12 ....χο..χο.......χο...χοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!.

Όσοι από τους γονείς ενδιαφέρονται με ιδέες, έργα και πράξεις να νιώσουν περήφανοι για ένα τέτοιο επίτευγμα ας προσέλθουν την Τρίτη 27/11 στις 6 μμ στο σχολείο μας για μια πρώτη συνάντηση.

Τα παιδιά ας ανάψουν τις χριστουγεννιάτικες μηχανές τους................ μείνετε όλοι συντονισμένοι στο 2ο ….............. μην φύγει κανείς θα βάλουμε απουσίες.

 

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα διεξάγει Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 21/10/18 και ώρα 18:00, σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει την Τετάρτη 23/10/18 και ώρα 18:00. Αν και στις δύο προηγούμενες ημερομηνίες δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές (Μπορούν να ψηφίσουν και οι δύο γονείς του κάθε παιδιού) θα επαναληφθούν την Τετάρτη 31/10/18 από τις 18:00 έως τις 20:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας παρακαλούνται να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση κΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6974456583 απογευματινές ώρες. 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σας προσκαλεί στην οιλία με τίτλο:

«Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό»

που διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου δια της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΜΟΠ- Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας.

 Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. – 8.00μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Αγαπητοί γονείς,

τις προηγούμενες ημέρες ζητήσαμε να υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση που δηλώνατε αν επιθυμείτε ή όχι να συμμετάσχει το παιδί σας στην φωτογράφιση του Συλλόγου, για το ημερολόγιο του 2018. Πολλές από τις δηλώσεις που μας επιστρέψατε υπογεγραμμένες δεν έχει κυκλωθεί η επιθυμία σας. Τις δηλώσεις αυτές τις λαμβάνουμε ως θετική απάντηση, σε διαφορετική περίπτωση κατεβάστε την δήλωση (εδώ) και στείλτε μας νέα δήλωση με σαφή την άρνησή σας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας, επιζητεί φυσικές και πνευματικές συμμαχίες με γονείς, ώστε μέσω της αρμονικής συνεργασίας μαζί τους, να δουλέψουμε προς όφελος των παιδιών. 

Μετά λοιπόν την επιτυχή συζήτηση με την κ. Γκαβογιαννάκη, σας ξαναπροσκαλούμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες, εμπειρίες, ιδέες, προτάσεις για το τρέχον σχολικό έτος και όχι μόνο, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Οκτώβρη από τις 17:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. στο cafe MACHU PITSU (Χατζηδάκη 4, δίπλα στο CANDIA STROM).

Η πρόσκληση αφορά συνειδητοποιημένους γονείς που

α) πιστεύουν στο έργο και στη δράση του συλλόγου και δεν τον απαξιώνουν,

β) αντί να περιμένουν τους άλλους, πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να σκεφτούμε, να συσκεφτούμε, να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε, και

γ) μπορούν να δεσμευτούν ότι διαθέτουν δύο, πέντε, δέκα ώρες για την υλοποίηση μιας πρότασης τους.

 

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας

Για λόγους μικρής συμμετοχής, ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων με λύπη του ανακοινώνει την ακύρωση της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα 3/4 εκδήλωσης, με θέμα "Τα μυστικά για να χτίζουμε γέφυρες και όχι τοίχους στις σχέσεις μας".

Ευχαριστούμε τους λίγους αυτούς γονείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και παραμένουμε στο ότι θα ξαναπροσπαθήσουμε να διοργανώσουμε παρόμοια εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνει συζήτηση με θέμα :

Περιπλανώμενοι στο διαδίκτυο, μάθημα για γονείς

Με ομιλητές τους :

κα Γερούκη Μαργαρίτα, σχολική σύμβουλος 4ης Περιφέρειας Χανίων

& κ. Γώγουλο Γιώργο, σχολικό σύμβουλο πληροφορικής Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Κρήτης  

& κ. Μαυριδάκη Γρηγόρη, ψυχολόγο Aστυνόμος B, μαζί, με τον

κ. Σταυγιανουδάκη Εμμανουήλ Ανθυπαστυνόμο και τον

κ.Κιαγιαδάκη Γεώργιο Ανθυπαστυνόμο εκ μέρους της αστυνομίας 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, την Τετάρτη 15/3/2017 και ώρα 18:00 μ.μ.

 

Το πρωί της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί ο κ. Μαυριδάκης Γρηγόρης. ψυχολόγος Αστυνόμος Β΄ και οι συνεργάτες του το σχολείο μας και θα μιλήσουν σε κάθε τάξη ξεχωριστά για τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας σας προσκαλεί στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, από τις 13:00 μέχρι τις 17:00, στην αυλή του σχολείου μας.

Ελάτε με τα παιδιά σας να διασκεδάσουμε.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

(ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή)

Αγαπητοί γονείς, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι φωτογραφίες από το εργαστήριο κατασκευής στολιδιών των Χριστουγέννων βρίσκονται στο Φωτογραφείο Quick foto  επί της πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει αντίτυπα. Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς της Β΄τάξης ότι τα DVD από την χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι έτοιμα. Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να αγοράσουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην κα Όλγα Ξέκαλου, Δημοκρατίας 37, τις ώρες μεταξύ 9:30 και 15:00, από Δευτέρα ως Παρασκευή.  

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Αγαπητοί γονείς,

ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, θα ήθελε με την παρούσα επιστολή να προσπαθήσει να κερδίσει την ενεργό συμμετοχή σας και των παιδιών σας στις δράσεις του. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή, το Σάββατο 17/12 από τις 11.00 έως τις 15.00 στο χώρο του σχολείου μας, όπου θα κατασκευάσουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, ζωγραφιές, θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε και θα ενισχύσουμε την συλλογή τροφίμων και φαρμάκων του σχολείου μας. Δώρο για τα παιδιά, αναμνηστική φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη!!!

Παρακαλούνται οι γονείς να προσφέρουν κάτι φαγώσιμο για να μεγαλώσει ο μπουφές μας.

Υπενθύμιση: Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το έντυπο ερωτηματολόγιο που σας έχει σταλεί  και να το επιστρέψετε στους υπεύθυνους/ες δασκάλους/ες των τμημάτων. 

(ακολουθούν φωτογραφίες της δράσης)