syllogosgoneon

Η σύνθεση του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (kamarakiparents@gmail.com) με θητεία τα σχολ. έτη 2016-2017 και 2017-2018 έχει ως εξής:

 

Καψαλάκης Κων/νος, Πρόεδρος

kkapsal@teemail.gr

 

Αρχοντάκης Ζαχαρίας, Αντιπρόεδρος

zarchont@gmail.com

 

Νταγκουνάκης Γιώργος, Ταμίας

gntagou@gmail.com

 

Καλογεράκη Βέρα, Γραμματέας

ver621991@gmail.com

 
 

Δαφέρμου Σοφία, Μέλος

sophiadafermou@gmail.com

 

Ρεράκης Αλεξάνδρος, Μέλος

rerakalex@gmail.com

   

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα φωτογραφικά πακέτα των παιδιών σας είναι έτοιμα και βρίσκονται στο σχολείο μας. Είναι σε καραντίνα εδώ και ένα μήνα. Θα τα παραλάβουν σήμερα και αύριο από το σχολείο τα παιδιά μας, με όλους τους κανόνες ασφαλείας. Η αγορά του δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να το αγοράσετε η τιμή του είναι 14 ευρώ και για τα δύο αδέρφια είναι 26 ευρώ.

Παρακαλούμε να βάλετε το ακριβές αντίτιμο, μέσα σε ένα κλειστό φάκελο με το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του παιδιού γραμμένο από έξω. Τον φάκελο θα τον παραδώσουν τα παιδιά στους/στις δασκάλους/ες τους. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλούμε να παραδώσετε το πακέτο στην αρχική συσκευασία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 12:00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στην αυλή του σχολείου, με γαϊτανάκια και χορούς

Το Λύκειο των Ελληνίδων χορεύει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς της Αποκριάς, στήνει Γαϊτανάκι και μας πληροφορεί για τα αποκριάτικα έθιμα της Ελλάδας !!

Στη συνέχεια θα χορέψουμε κι εμείς με τα δικά μας Γαϊτανάκια και αποκριάτικα τραγούδια απ' το DJ… Το party έχει και σουβλάκια!!!

Σας περιμένουμε με τη στολή σας…

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – ΚΕΔΗΡ

Αγαπητοί γονείς,

το σχολείο μετά από δύο αναβολές (λόγω καιρού) άρχισε να στολίζεται σήμερα. Την αρχή έβαλαν τα παιδιά μας από το πρωί και ο στολισμός θα συνεχιστεί και μετά τις 2.00μμ. Μαζέψαμε τα πορτοκάλια του σχολείου, τα κάναμε χυμό και κεράσαμε τα παιδιά μας. 

Σας περιμένουμε αμέσως μετά την επίδοση της βαθμολογίας

2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

Προσκαλούμε τα παιδιά του σχολείου μας ως άλλοι καλικάντζαροι με μια καλή κάλτσα στο κεφάλι και μια τρύπια κάλτσα στο χέρι αλλά γεμάτη με κάτι από τα παρακάτω

  • Πινέλα μικρά και μεγάλα
  • Κοπίδια και μαχαίρια
  • πλαστικά χρώματα από τους μπαμπάδες που δεν τα χρειάζονται
  • κορδόνια, σχοινάκια, σπάγκους, κορδέλες για να κρεμάσουμε τα στολίδια
  • ό,τι άλλο φαντάζονται ότι χρειάζεται για τα στολίδια με το φελιζόλ

….να εμφανιστούν στο σχολείο μας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 12 μμ για να στήσουμε το εργαστήριο….

Δεν ξεχνάμε να κρατάμε τις παλιές μας κάλτσες και να φοράμε παλιά πρόχειρα ρούχα....

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook https://www.facebook.com/stokamaraki/

2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου διοργανώνει την Τετάρτη 30-10-2019 στις 19:00 στο Αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Ομιλία-Συζήτηση με θέμα: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: Πως μπορώ να βοηθήσω αποτελεσματικά το παιδί μου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού (Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεις)», με εισηγήτρια την Κα Μαρίζα Γκαβογιαννάκη-Ματσοπούλου, M.Sc. Σχολική Ψυχολόγος, Συνεργάτης Πανεπιστημίου Κρήτης

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του εργαστηρίου στολιδιών για την αροκάρια, που θα γίνει Σάββατο 1/12 ώρα 15:30 με 19:30 και Κυριακή 2/12 ώρα 12:30 με 14:30, θα θέλαμε, εκτός από την παρουσία σας, να ζητήσουμε να φέρετε μέχρι την Παρασκευή 30/11,  ότι από τα παρακάτω μπορείτε :

  • Παλαιά στολίδια
  • Άδεια κουτάκια από αναψυκτικά ή μπύρες
  • Άδεια μπουκάλια πλαστικά, μικρά ή μεγάλα
  • Άδειες χάρτινες συσκευασίες γάλατος, χυμών  κλπ (καθαρά)
  • Παλιές εφημερίδες και περιοδικά

Αναζητώντας το άστρο των Χριστουγέννων ….. θέλουμε να στολίσουμε χριστουγεννιάτικα την αροκάρια (εκείνο το τεράστιο δέντρο αριστερά από την κεντρική είσοδο του σχολείου μας) και θέλουμε να το κάνουμε την Κυριακή 2/12 ....χο..χο.......χο...χοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!.

Όσοι από τους γονείς ενδιαφέρονται με ιδέες, έργα και πράξεις να νιώσουν περήφανοι για ένα τέτοιο επίτευγμα ας προσέλθουν την Τρίτη 27/11 στις 6 μμ στο σχολείο μας για μια πρώτη συνάντηση.

Τα παιδιά ας ανάψουν τις χριστουγεννιάτικες μηχανές τους................ μείνετε όλοι συντονισμένοι στο 2ο ….............. μην φύγει κανείς θα βάλουμε απουσίες.

 

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα διεξάγει Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 21/10/18 και ώρα 18:00, σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει την Τετάρτη 23/10/18 και ώρα 18:00. Αν και στις δύο προηγούμενες ημερομηνίες δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές (Μπορούν να ψηφίσουν και οι δύο γονείς του κάθε παιδιού) θα επαναληφθούν την Τετάρτη 31/10/18 από τις 18:00 έως τις 20:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας παρακαλούνται να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση κΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6974456583 απογευματινές ώρες. 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σας προσκαλεί στην οιλία με τίτλο:

«Ζήσε χωρίς Εκφοβισμό»

που διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου δια της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΜΟΠ- Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας.

 Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. – 8.00μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Αγαπητοί γονείς,

τις προηγούμενες ημέρες ζητήσαμε να υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση που δηλώνατε αν επιθυμείτε ή όχι να συμμετάσχει το παιδί σας στην φωτογράφιση του Συλλόγου, για το ημερολόγιο του 2018. Πολλές από τις δηλώσεις που μας επιστρέψατε υπογεγραμμένες δεν έχει κυκλωθεί η επιθυμία σας. Τις δηλώσεις αυτές τις λαμβάνουμε ως θετική απάντηση, σε διαφορετική περίπτωση κατεβάστε την δήλωση (εδώ) και στείλτε μας νέα δήλωση με σαφή την άρνησή σας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας, επιζητεί φυσικές και πνευματικές συμμαχίες με γονείς, ώστε μέσω της αρμονικής συνεργασίας μαζί τους, να δουλέψουμε προς όφελος των παιδιών. 

Μετά λοιπόν την επιτυχή συζήτηση με την κ. Γκαβογιαννάκη, σας ξαναπροσκαλούμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες, εμπειρίες, ιδέες, προτάσεις για το τρέχον σχολικό έτος και όχι μόνο, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Οκτώβρη από τις 17:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. στο cafe MACHU PITSU (Χατζηδάκη 4, δίπλα στο CANDIA STROM).

Η πρόσκληση αφορά συνειδητοποιημένους γονείς που

α) πιστεύουν στο έργο και στη δράση του συλλόγου και δεν τον απαξιώνουν,

β) αντί να περιμένουν τους άλλους, πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να σκεφτούμε, να συσκεφτούμε, να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε, και

γ) μπορούν να δεσμευτούν ότι διαθέτουν δύο, πέντε, δέκα ώρες για την υλοποίηση μιας πρότασης τους.

 

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας