syllogosgoneon

Η σύνθεση του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (kamarakiparents@gmail.com) με θητεία τα σχολ. έτη 2016-2017 και 2017-2018 έχει ως εξής:

 

Καψαλάκης Κων/νος, Πρόεδρος

kkapsal@teemail.gr

 

Αρχοντάκης Ζαχαρίας, Αντιπρόεδρος

zarchont@gmail.com

 

Νταγκουνάκης Γιώργος, Ταμίας

gntagou@gmail.com

 

Καλογεράκη Βέρα, Γραμματέας

ver621991@gmail.com

 
 

Δαφέρμου Σοφία, Μέλος

sophiadafermou@gmail.com

 

Ρεράκης Αλεξάνδρος, Μέλος

rerakalex@gmail.com

   

Είμαστε περήφανοι.!!!!!!!!!. μάλλον θα τα καταφέρουμε και θα στολίσουμε την αροκάρια .. εκείνο το τεράστιο δέντρο αριστερά από την κεντρική είσοδο του σχολείου.

Τα παιδιά μας το περασμένο Σ/Κ κατασκεύασαν τα στολίδια ..... γερανός και ακροβάτες γονείς σε ετοιμότητα για το κρέμασμα των στολιδιών.

Φυσικά θα ΄χει και άστρο .........219 εκατομμύρια υπάρχουν στο αστρικό σύμπαν, ένα δεν θα βρίσκαμε να το ταιριάξουμε ... να ‘ μαστε ειλικρινείς ο σύλλογος φίλων της αστρονομίας Κρήτης, το βρήκε.

(ακολουθούν φωγραφίες από την εκδήλωση του συλλόγου)

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας σε συνεργασία με την κινηματογραφική λέσχη Ρεθύμνου σας προσκαλούν στην προβολή της παιδικής ταινίας με τίτλο ''Μπίλι-Έλιοτ ''  στον κινηματογράφο Απόλλων (Μεσολογγίου 18, παλιά πόλη) την Κυριακή 12/11 στις 11.00 π.μ. .

Η ταινία αφορά την φιλία, το θάρρος και τις δυσκολίες απόκτησης πολιτικού ασύλου και απευθύνεται σε παιδιά από 10 χρονών και πάνω (ελληνικοί υπότιτλοι). 

Γενική είσοδο: 5 € για τους γονείς-ενήλικες, 2 €  για μαθητές & φοιτητές και 1 € για τους μαθητές του σχολείου μας*.

*Οι προσκλήσεις θα δοθούν από το σύλλογο στην είσοδο του κινηματογράφου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου διοργανώνει ομιλία-συζήτηση με τίτλο «Στρατηγικές για την Επιτυχημένη Προσαρμογή του Παιδιού μου στην Α΄ Δημοτικού» με τη Σχολική Ψυχολόγο, Συνεργάτη της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας, Πανεπιστημίου Κρήτης Γκαβογιαννάκη-Ματσοπούλου Μαρίζα, M.Sc. & M.Edστο αμφιθέατρο του σχολείου μας, την προσεχή Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 18 :30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη για όλους. Στόχος της συνάντησης αυτής είναι η ενδυνάμωση και η εκπαίδευση των γονέων σε θέματα καθοριστικής σημασίας για την επιτυχημένη προσαρμογή και καλύτερη δυνατή σχολική επίδοση των παιδιών τους στην Α΄ Δημοτικού.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν είναι:

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, προσκαλεί γονείς και παιδιά στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση,  το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 από τις 11.00 έως τις 3.00 στο χώρο του σχολείου (παλιά πτέρυγα ισόγειο).

 Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • -Εργαστήριο κατασκευή σχολικών ημερολογίων 2016
  • -Εργαστήριο  χριστουγεννιάτικων στολιδιών
  • -Στόλισμα των δέντρων του σχολείου μας
  • -Εργαστήριο χριστουγεννιάτικης κάρτας
  • -Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
  • -Μουσική και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.
  • -Μπουφές με αλμυρά και γλυκά εδέσματα

Ελάτε να βοηθήσετε διασκεδάζοντας!!!!!! Όποιος/α θέλει μπορεί να προσφέρει κάτι φαγώσιμο για να μεγαλώσει ο μπουφές μας!!!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ακολουθούν φωτογραφίες από τη δράση

Κατά την περυσινή σχολική χρονιά 2014-2015, ο Σύλλογος

-προσκάλεσε μαθητές και γονείς για την κατασκευή ημερολογίων με σκοπό τα έσοδα της πώλησης να ενισχύσουν το ταμείο του συλλόγου. Η πρόσκληση έγινε επίσης και για μια περεταίρω συνεργασία-γνωριμία γονέων και παιδιών.

-διοργάνωσε την χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σπίτι του πολιτισμού μετά την υπέροχη θεατρική παράσταση που ετοίμασαν οι μαθητές της Α1 και Β1 τάξης σε συνεργασία με τους δασκάλους τους κα Χαρά και κο Βασίλη.

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10:30΄ έως και τις 15:00΄, σας περιμένουμε στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας για να φτιάξουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι τα ημερολόγια του σχολείου μας για το νέο έτος.

(Ακολουθούν φωτογραφίες από το εργαστήριο)

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο χώρο του αμφιθεάτρου, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης, θα λάβει χώρα μία δίωρη συνάντηση με τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας, από την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, το οποίο διεξάγει το πρόγραμμα παρέμβασης «Γνωρίζω, Μιλάω, Αλλάζω»

Αγαπητοί   γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας, προτίθεται να διοργανώσει εκδρομή για στη Στ΄ τάξη, εντός Κρήτης για το 3ήμερο 7-8-9 Ιουνίου .

 

     Η ώρα συνάντησης για την εκδρομή της Παρασκευής 07 Μαίου 2013 είναι στις 16:ΟΟ στον χώρο του 2ου Δημοτικού. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε εγκαίρως και έχοντας όλα τα απαραίτητα για την εκδρομή σας

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Σας περιμένουμε το Σάββατο 08/12/2012 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας για να φτιάξουμε όλοι μαζί , μικροί και μεγάλοι τα ημερολόγια του σχολείου μας για το νέο έτος.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Φωτογραφίες από την κατασκευή του ημερολογίου