Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 επιστρέφουμε στο σχολείο μας.Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει στις 9:15 πμ . Περιμένουμε με ανυπομονησία και λαχτάρα τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα συγκεντρωθούν στον χώρο της κεντρικής αυλής σε καθορισμένες θέσεις, όπου θα τους περιμένουν οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί των τμημάτων. Οι συνοδοί γονείς θα παραμείνουν εντός του χώρου της αυλής. Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεστεί στις 9.30 π.μ.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν. Θα μείνουν μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης καθώς και οι μαθητές/τριες από μετεγγραφή με τους γονείς τους, για ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου, στον χώρο της αυλής.

Την ημέρα του Αγιασμού οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντες. Τα βιβλία θα μοιραστούν την επόμενη ημέρα.

Για οποιοδήποτε θέμα απαιτείται συνεργασία των γονέων με εκπαιδευτικούς ή με τον Διευθυντή του σχολείου, παρακαλούμε να περιμένετε μέχρι την πλήρη αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου 2831022836 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργική διάθεση και χαρά!

                           Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου