Βεβαιώσεις κίνησης μαθητών

Αγαπητοί γονείς του σχολείου μας,

μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη 5-11-2020, τα δημοτικά σχολεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Για την μετακίνηση των μαθητών θα πρέπει να παραλάβετε σφραγισμένη και υπογεγραμμένη τη «Βεβαίωση κυκλοφορίας ανηλίκου μαθητή/τριας». Σήμερα Παρασκευή 6-11-2020 δόθηκε στα παιδιά η βεβαίωση κενή να τη συμπληρώσετε και τη Δευτέρα 9-11-2020 θα την επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο για υπογραφή. Τη βεβαίωση μπορείτε να τη βρείτε και ΕΔΩ .  Για τη μεταφορά των παιδιών από και προς τη σχολική μας μονάδα, είναι απαραίτητο ο συνοδός γονέας ή κηδεμόνας (ένας μόνο κάθε φορά) να στέλνει sms στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

4[κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 4 αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία:

  1. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση της υπηρεσίας 13033 είναι δωρεάν.

Εκτιμούμε ότι την Δευτέρα 9-11-2020 θα λάβετε τη σχετική βεβαίωση υπογεγραμμένη, η οποία θα δοθεί σε κάθε μαθητή μας ξεχωριστά.

Για τους μαθητές που δεν ήρθαν στο σχολείο σήμερα Παρασκευή 6-11, οι γονείς τους μπορούν να κατεβάσουν τη βεβαίωση από το www.kamaraki.gr ή θα την πάρουν έντυπα τη Δευτέρα 9-11, να τη συμπληρώσουν και θα τους επιστραφεί υπογεγραμμένη την Τρίτη 10-11.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ


Εκτύπωση   Email