Περιμένοντας τα Χριστούγεννα του 2020 στο Σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά, όμως είναι τα Χριστούγεννα του 2020 και θα πρέπει, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να φροντίσουμε να τα περάσουμε με περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή. Εμείς στο σχολείο φροντίσαμε να οργανώσουμε δράσεις, με τις δυνατότητες που έχουμε, προκειμένου να βάλουμε τα παιδιά μας στο κλίμα των Χριστουγέννων, με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα μας από εδώ. Από τους/τις δασκάλους/ες των τάξεων σας θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα σε ποιες δράσεις θα συμμετέχουν τα παιδιά σας το 3ήμερο 21.22.23/12. Το σχολείο μας παρότι άδειο από τα παιδιά μας, αλλά γεμάτο ζεστασιά και αγάπη, είναι στολισμένο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και στολίδια μέσα και έξω από τα κτίρια.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας και φέτος αποφασίσαμε να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που σε αυτή τη φάση της ζωής τους έχουν οικονομικά προβλήματα, όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Σας περιμένουμε λοιπόν, στη βόλτα σας ή στο δρόμο σας για τα μαγαζιά τροφίμων να αφήσετε τρόφιμα που σας περισσεύουν (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, όσπρια, ...) για να τα δώσουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου. Η αίθουσα του Α2, δίπλα στις τουαλέτες, θα είναι ανοικτή τις καθημερινές από την Τετάρτη 16/12 έως και την επόμενη Τετάρτη 23/12 τις ώρες 2.00μμ έως τις 8.00μμ και μπορείτε να τα αφήσετε, διαχωρίζοντας, μόνοι σας, τα τρόφιμα στα ειδικά τελάρα.

Όταν έρθετε μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και ένα στολίδι που φτιάξατε με το/τα παιδί/ιά σας και να το κρεμάσετε στα κάγκελα του σχολείου. Μπορούμε τα φετινά Χριστούγεννα να τα δούμε ως πρόκληση για να σκεφτούμε και να κάνουμε πράγματα με τις οικογένειες μας που άλλες χρονιές δεν κάναμε, με ζεστασιά και αγάπη.

Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα ανταποκριθείτε, όπως κάθε χρονιά, στο κάλεσμά μας.

 


Εκτύπωση   Email