Νικήτρια στο διαγωνισμό του ΥΠΑΙΘ, η μαθήτρια της Ε1΄ τάξης του σχολείου μας ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΝΑ, με θέμα: «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή» για μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

Θερμά συγχαρητήρια στη Χρυσάννα Θεοδωράκη, μαθήτρια της Ε1 τάξης τους σχολείου μας, που διακρίθηκε, αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε, για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, από το ΥΠΑΙΘ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα: «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή».

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου κ. Λάμπρο Καρβούνη

 

Από Μάιο έως Νοέμβριο 2020, η χώρα μας προέδρευε στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η ανάληψη της Προεδρίας έδωσε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αναδείξει τις θεμελιώδεις Αρχές και Αξίες της Δημοκρατίας, του Κράτους Δικαίου και της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ορισμένες θεματικές προτεραιότητες, που συνδέονται στενά με τα δικαιώματα, τις ελπίδες και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. Μία εξ αυτών είναι η διασφάλιση του δικαιώματος των νέων γενιών να απολαμβάνουν την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά αλώβητη από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Στο πλαίσιο αυτό μετά την αξιολόγηση των έργων από το ΥΠΑΙΘ, ανακοινώθηκαν οι 15 νικητές/τριες των παρακάτω σχολείων ανά βαθμίδα:

Πέντε (5) από Δημοτικά Σχολεία:

 Πέντε (5) από Γυμνάσια:

Και πέντε (5) από Λύκεια:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στη Χρυσάννα για την επιτυχία της

Ο δ/ντής του σχολείου

Αλέκος Πεδιαδίτης


Εκτύπωση   Email