Επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης του σχολείου από τη Δευτέρα 11/1/2021

Αγαπητοί γονείς,

όπως ήδη έχετε πληροφορηθεί, τα σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης μετά από δύο περίπου μήνες, ξεκινούν τη δια ζώσης επαναλειτουργία τους τη Δευτέρα 11-1-2021. Ετοιμαστήκαμε και αναδιοργανωθήκαμε προκειμένου να υποδεχθούμε ξανά τα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου. Τα περιμένουμε με ανυπομονησία και λαχτάρα. Μας λείψανε και τους λείψαμε.

Σε σχέση με το ωρολόγιο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι, τα παιδιά θα ακολουθήσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα που είχαν και πριν την καραντίνα. Για την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας αποφασίσαμε τα παρακάτω, με βάση τις ιδιαιτερότητες του σχολείου μας και την ασφάλεια των μαθητών μας.

Η πρωινή προσέλευση θα γίνεται για όλα τα παιδιά 8.00-8.15πμ λόγω μειωμένου συγχρωτισμού στις δύο εισόδους του σχολείου. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται με διαφοροποιημένο ωράριο και διαφορετική έξοδο με βάση το τμήμα των μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν δύο ομάδες τάξεων. Α΄ ομάδα: Α΄, Γ΄ και Ε΄ τάξη, Β΄ ομάδα: Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄ τάξη. Η Α΄ ομάδα θα αποχωρεί στις 13.15΄, ενώ η Β΄ ομάδα θα αποχωρεί στις 13.25΄

Από την έξοδο της Οδού Δημοκρατίας θα γίνεται η αποχώρηση των τμημάτων: Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Δ3, Ε2 και από την έξοδο της Λ. Κουντουριώτη τα τμήματα: Α1,Γ3, Ε1, ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3

Τα παιδιά που έχουν αδέλφια θα φεύγουν όλα μαζί με τον/την αδερφό/ή που φεύγει στις 13.25΄για να μην περιμένετε στις εισόδους από τις 13.15΄και υπάρχει συγχρωτισμός. Θα ισχύσουν επίσης, όλα τα μέτρα που είχαμε πάρει και το προηγούμενο διάστημα πριν την καραντίνα, τα οποία γνωρίζετε (καθαριότητα, αερισμός τάξεων, μάσκες, αντισηπτικά, …) και οι νέες οδηγίες για τον αερισμό των αιθουσών.

Θα σας παρακαλούσαμε για την ασφάλεια των παιδιών και του προσωπικού του σχολείου να μην φέρνετε κεράσματα σε γιορτές ή γενέθλια των παιδιών σας.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου μας θα λειτουργήσει κανονικά.

Τις πρώτες ημέρες χρειάζεται λίγη υπομονή και προσοχή για να μπορέσουμε όλοι να εφαρμόσουμε με ασφάλεια τα νέα μέτρα.

Σας ενημερώνουμε επίσης, για την ασφάλεια όλων μας ότι την Τρίτη, 12/1 έχουμε κανονίσει να γίνει το τεστ για τον covid-19, στο αμφιθέατρό μας, στο διδακτικό και επικουρικό προσωπικό του σχολείου μας

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Εκτύπωση   Email