Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στα Σχολεία: Ανοιχτή συζήτηση με τους γονείς των μαθητών μας

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στην ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει για τους γονείς, σήμερα, Σάββατο 2 Μαΐου 2020, 6.00μ.μ-7.30μ.μ, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικότερα το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α], σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, με θέμα: Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στα Σχολεία. Σκοπός της ανοιχτής συζήτησης, είναι η υποστήριξη των γονέων στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος των παιδιών τους.

Ομιλητής: Αναστασιάδης Παναγιώτης, Καθηγητής Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με τη χρήση των ΤΠΕ, Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α

Συντονισμός Συζήτησης:

- Ελευθεριάδου Άννα, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Δήμου Ρεθύμνου

​ -Πεδιαδίτης Αλέκος, Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

- Καρβούνης Λάμπρος, Αναπληρωτής της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο, από τη σελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α, στο Facebook (https://www.facebook.com/PTDElab/). Κάντε την εγγραφή σας για να μπορείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση με ερωτήσεις.

Σας περιμένουμε

Ο Δ/ντής

Αλέκος Πεδιαδίτης


Εκτύπωση   Email