Διοικητική λειτουργία σχολείου κατα τη διάρκεια αναστολής του σχολείου- Τηλεδιάσκεψη με τον δ/ντή (2)

Κατά το διάστημα αναστολής των δια ζώσης μαθημάτων η διοικητική λειτουργία του σχολείου συνεχίζεται. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο μπορεί να γίνεται καθημερινά κατά το διάστημα 12.00-14.00.

Παρακαλούμε να προτιμάτε την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του αιτήματός σας. 

Πολλοί εκπαιδευτικοί κατά τις μεσημεριανές ώρες (14.00-17.30) βρίσκονται στο σχολείο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, κάνοντας χρήση των υποδομών και του εξοπλισμού μας. Τις ώρες αυτές δεν επιτρέπεται  η πρόσβαση του κοινού στο χώρο του σχολείου.

Να σας ενημερώσουμε επίσης, ότι αποφασίσαμε να μη δημοσιοποιήσουμε τις ψηφιακές αίθουσες των εκπαιδευτικών μας στον ιστοχώρο www.kamaraki.gr, για λόγους ασφαλείας. Οι ψηφιακές αίθουσες σας κοινοποιήθηκαν σήμερα, μαζί με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από τους υπευθύνους δασκάλους των τμημάτων στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Με στόχο την ενημέρωση για τον σχεδιασμό του προγράμματος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του σχολείου μας, την επίλυση αποριών και απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα, ο Διευθυντής του σχολείου προσκαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών σε τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης των μαθημάτων, αμέσως μετά τη λήξη τους 17.30΄-18.30΄ στον ψηφιακό χώρο που σας κοινοποιήθηκε το απόγευμα στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΣΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ