Συνεχίζονται τα δωρεάν Σεμιναριακά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών για μαθητές Δημοτικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού Προγράμματος “Σεμιναριακά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών” που υλοποιεί το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας «Science in the City» που λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού (τάξεις Δ΄, Ε΄ και Στ΄)., οι οποίοι επωφελούνται από την παροχή δωρεάν μαθημάτων Φυσικών Επιστημών που προσφέρονται διαδικτυακά, από καταρτισμένους εκπαιδευτικούς των προαναφερόμενων φορέων.

Η θερμή συμμετοχή , ακόμη και μαθητών εκτός Ρεθύμνου, ενθάρρυνε τους εμπνευστές και υποστηρικτές επιστήμονες που προσφέρουν τα σεμινάρια να επεκτείνουν τη χρονική τους διάρκεια, παρέχοντας στους μαθητές τη δυνατότητα να συνεχίσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 10.00 – 12.00.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο υλοποίησης των εργαστηριακών σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα : http://edthe.edc.uoc.gr.